ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
 
 

Παράταση εγγραφών έως 30/9

9/21/2016 (pao kefalonia)

λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, παρατείνεται η περίοδος εγγραφών στις σχολές

Έως τις 30 σεπτεμβρίου 2016 παρατείνονται οι εγγραφές για τη σαιζόν 2016/17 στις «σχολές ποδοσφαίρου παναθηναϊκού» λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού σε συνέχεια του “OPEN DAY PASS” που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σάββατο ταυτόχρονα σε όλη την ελλάδα.

γονείς και παιδία είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πρόσωπο με πρόσωπο από τους υπεύθυνους των σχολών για το προπονητικό πρόγραμμα, το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών,  αλλά και για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει σε κάθε παιδί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο  τόσο για την  υγεία όσο και για την ψυχολογία του.

οι 48 ποδοσφαιρικές  σχολές του δικτύου  λειτουργούν σε όλη την ελλάδα, καθώς και κύπρο, αμερική και αφρική, υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της π.α.ε. παναθηναΪκοσ και τη γενική εποπτεία του διευθυντή ποδοσφαίρου Gilberto Silva.

οι σύγχρονες μέθοδοι προπόνησης, η αθλητική ψυχολογία  και o σχεδιασμός υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας των σχολών που απασχολούν συνολικά 130 καταρτισμένους προπονητές σε 210 προπονητικά τμήματα.

Όλες οι σχολές παρέχουν επιπρόσθετες παροχές όπως ασφαλιστική & οδοντιατρική κάλυψη, σετ προπόνησης, αθλητικό KIT εμφάνισης και πραγματοποιούν σημαντικές ετήσιες δράσεις και εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν: τουρνουά ποδοσφαίρου, διεξαγωγή σεμιναρίων και κατασκηνώσεων (camps), παρακολούθηση αγώνα της ομάδας του παναθηναϊκού, ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας,  διατροφικές συμβουλές - ψυχολογική υποστήριξη, τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων και αξιολόγησης αθλητικών επιδόσεων.

με αυτά τα χαρακτηριστικά, χτίζουμε από γενιά σε γενιά την αθλητική κοινότητα του παναθηναϊκού, μέσα από προγράμματα για παιδία, αγόρια και κορίτσια, από 5 έως 15 ετών. είμαστε κοντά σε κάθε τους βήμα και οικοδομούμε μία σχέση αμφίδρομης εμπιστοσύνης με σκοπό να τα βοηθήσουμε γίνουν καλύτεροι αθλητές και καλύτεροι Άνθρωποι, να μάθουν μπάλα και να ζήσουν το όνειρο. 

τα προγράμματα απευθύνονται όχι μόνο στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται να προχωρήσουν στην ακαδημία, ακόμα και στην α’ ομάδα του παναθηναϊκού, αλλά και σε κάθε παιδί που απλά θέλει να απολαύσει την χαρά του παιχνιδιού, να κάνει νέες φιλίες, να ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία και να ασκηθεί σε ένα ενεργό τρόπο ζωής.